Mostrar opciones

EN PORTADA > Noticias de ADICAE

NOTICIA

Vueling aplica malament les compensacions pels retards en els seus vols i retorna a la gent afectada menys diners del que deuria

La companyia aèria no està aplicant correctament el Reglament Europeu 261/2004 i està retornant a les persones afectades pels seus injustificables retards del mes de juny menys de la meitat dels diners que els correspondria.

L'aerolínia Vueling va provocar en el mes de juliol retards i cancel·lacions en nombrosos vols, afectant greument als viatges i vacances de milers de persones. Ara, gairebé dos mesos després i davant el gran nombre de reclamacions rebudes, la companyia està començant a pagar indemnitzacions a les persones afectades, però sense aplicar bé el Reglament Europeu 261/2004. I això encara que la pròpia companyia reconeix en les comunicacions remeses als afectats que aquests porten raó en les seves reclamacions i que els compensarà segons les indemnitzacions que marca aquest reglament.

Tal com indiquen els afectats que s'han posat en contacte amb ADICAE, la companyia està ingressant en els comptes corrents dels afectats que van reclamar una mica menys de la meitat dels diners que els correspondria segons marca dit reglament. Es tracta, sens dubte, d'una estratègia de la companyia per fer callar la veu dels consumidors i que aquests es donin per satisfets amb la indemnització que els ofereix la companyia.

Més informació

VER ARCHIVO DE NOTICIAS

BENEFICIOS PARA SOCIOS

  • Pertenecer a una organización social reivindicativa
  • Defensa colectiva de consumidores y usuarios
  • Información en reclamaciones financieras y de consumo
  • Periódico "La Economía de los Consumidores"
  • Asistencia libre a Jornadas, Conferencias y Talleres
¡¡¡ASÓCIESE AHORA!!! FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

MI ADICAE: AREA DE SOCIOS

Solicite sus claves

RELACIONES INTERNACIONALES