Mostrar opciones

EN PORTADA > Noticias de ADICAE

NOTICIA

Assamblea sobre les Despeses Hipotecaries

(25.04.2018) Les sòcies i socis d'AICEC-ADICAE ens vam reunir el dimarts 24 d'abril, en molts punts del territori per delimitar les línies estratègiques que se seguiran en la propera demanda col·lectiva per a la reclamació de despeses hipotecaries.

El passat 28 de febrer el Tribunal Suprem feia honor a la dita de «la banca sempre guanya» en sentenciar que els impostos derivats de la conformació de la hipoteca, que suposaria al voltant d'un 60% de les despeses del préstec hipotecari, sortirien de la butxaca de les persones consumidores.

El pitjor d'aquesta resolució és que contravé la sentència de 2015 que declarava abusiva aquesta clàusula donada la imposició d'aquestes despeses als consumidors sense negociació prèvia. Tot i que la sentència no especifica quines despeses deurien corre a conte de l'entitat financera o de la persona consumidora. Un cop més, resulta esgarrifador el missatge implícit que se’n deriva de les sentències del Tribunal Suprem: “la banca, estimades consumeristes, sempre guanya”. Estem parlant que la suma estimada que la banca hauria de retornar serien entre uns 6.000 i els 10.000 milions d'euros.

Davant d'aquesta indiferència judicial pel benestar i la butxaca de les persones consumidores, ADICAE procurarà ser el megàfon de la veu del descontentament i la frustració dels ciutadans/es en els tribunals a través d'una demanda judicial col·lectiva que agruparà a totes les persones afectades de cada entitat i que lluitarà per la devolució de la totalitat de les despeses hipotecaries.

Salut i lluita!

VER ARCHIVO DE NOTICIAS

BENEFICIOS PARA SOCIOS

  • Pertenecer a una organización social reivindicativa
  • Defensa colectiva de consumidores y usuarios
  • Información en reclamaciones financieras y de consumo
  • Periódico "La Economía de los Consumidores"
  • Asistencia libre a Jornadas, Conferencias y Talleres
¡¡¡ASÓCIESE AHORA!!! FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

MI ADICAE: AREA DE SOCIOS

Solicite sus claves

RELACIONES INTERNACIONALES