Mostrar opciones

EN PORTADA > Noticias de ADICAE

NOTICIA

DESPESES HIPOTECÀRIES

Assemblees informatives, reivindicativa i concentració!

El moment actual és clau per fer-nos escoltar i reivindicar quins són els nostres drets davant la banca i el Tribunal Suprem. El proper 5 de novembre es decidirà sobre la sentencia del passat 18 d'octubre. Per això organitzem una assemblea reivindicativa el dimarts 30 d'octubre a les 18h a la seu d'AICEC-ADICAE (C/ Creu dels molers, 13) per plantejar les estratègies urgents que s'han de prendre per pressionar al TS sobre les despeses hipotecàries.


Una de les accions serà organitzar el mateix dia 5 de novembre a les 12h una concentració davant de la Delegació del Govern (C/ Mallorca, 278) per demostrar el nostre descontent amb la paralització de la sentencia a favor de les persones consumidores.

Sabem que aquesta sentència està suscitant gran interès, però cal deixar certs aspectes ben clars per tal d’entendre, comprendre i desgranar el pa de la palla de tot allò que es pugui anar dient, per això us animem a informar-vos en les properes assemblees i accedint a la pàgina web.

TOTA LA INFORMACIÓ LA PODEU TROBAR EN AQUEST ENLLAÇ I ASSISTINT A LES ASSEMBLEES:  http://aicec.adicae.net/noticia.php?id=2269

VER ARCHIVO DE NOTICIAS

BENEFICIOS PARA SOCIOS

  • Pertenecer a una organización social reivindicativa
  • Defensa colectiva de consumidores y usuarios
  • Información en reclamaciones financieras y de consumo
  • Periódico "La Economía de los Consumidores"
  • Asistencia libre a Jornadas, Conferencias y Talleres

MI ADICAE: AREA DE SOCIOS

Solicite sus claves

RELACIONES INTERNACIONALES